1
Posted 09/05/2012 by Killian in Comics
 
 

Romano Molenaar tekent Detective Comics Annual #1

Een tijdje geleden berichtten we reeds over de eerste lading annuals in het DCnU. Vandaag kondigde DC Comics de eerste Detective Comics Annual aan, en niemand minder dan Romano Molenaar zal het tekenwerk verzorgen!

Romano Molenaar

De Nederlandse tekenaar is een bekend gezicht voor regelmatige bezoekers van F.A.C.T.S., de grootste comicbeurs in de Benelux.

Romano tekende eerder al voor Chaos Comics (Lady Death), Top Cow (Witchblade, The Darkness) en Marvel (X-Men Unlimited). Na de dood van de grote Don Lawrence werd Romano zijn opvolger voor de tekeningen van het SF-epos Storm (met schilderwerk van Jorg De Vos). En nu mag hij dus bijdragen aan de meest iconische titel van één der grootste Amerikaanse uitgeverijen.

Het scenario voor de Annual wordt geschreven door Tony S. Daniel, de scenarist van de lopende reeks Detective Comics. Romano werkte eerder al samen met Daniel voor The Tenth (Dark Horse). De tegenstander voor de Dark Knight in dit nummer wordt Black Mask, een superschurk die al even opdook in de Night of the Owls.

Detective Comics Annual #1 verschijnt op 29 augustus. We raden jullie aan om zo snel mogelijk een kopietje te reserveren!

Cover voor Detective Comics Annual #1, door Tony S. Daniel en Sandu Florea (via: The Source)

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.