1
Posted 08/05/2012 by Spine in Comics
 
 

Sean Phillips te gast op FACTS 2012

F.A.C.T.S, de grootste comics-, fantasy- en animebeurs van de Benelux heeft weer een nieuwe naam toegevoegd aan hun lijstje van gastartiesten. Niemand minder dan Sean Phillips zal o.a. de eerder aangekondigde Charlie Adlard (tekenaar van de Walking Dead-comic) vervoegen in de artist’s alley.

Phillips is een gevestigde waarde in de comicsindustrie en heeft al gewerkt voor alle grote uitgeverijen. Zo tekende hij onder andere Hellblazer, Batman, X-Men, Marvel Zombies en nog vele andere titels. Momenteel is hij vooral bezig met creator-owned werk. Zo is Phillips de vaste tekenaar van Ed Brubaker bij titels zoals het zeer succesvolle Fatale, en eerder Criminal en Incognito. Sean is ook de trotse eigenaar van een Eisner Award, zowat de Oscars voor de comicsindustrie. Een geweldige toevoeging voor FACTS dus!

Dit is ondertussen trouwens de derde zombie-artiest die op FACTS 2012 aanwezig zal zijn. Het ziet er dus naar uit dat 2012 een zombieriffic jaar wordt voor de beurs!

 

 

 

Comments

comments


Spine

 
avatar
Me? A procrastinator? I'll prove you wrong some day. Just you wait and see.