1
Posted 05/05/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Nieuwe trailer voor The Amazing Spider-Man

Je hebt The Avengers gezien en je bent nog steeds high van alle actie? Maar welke film moet je nu gaan kijken? Wees gerust, Sony/Columbia Pictures en Marvel denken met je mee. Ze hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor The Amazing Spider-Man, de reboot van de Spidey-filmsaga die vanaf 4 juli in de bioscopen zal draaien.

De actievolle trailer maakt het wachten in ieder geval al draaglijker. We zien hierin al wat meer van de Untold Story rond de ouders van Peter Parker en vangen ook wat extra glimpsen op van The Lizard, de hoofdschurk van de film. Geniet ervan!

De film draait voor een belangrijk deel om de ouders van Peter Parker. Wie waren ze en wat deden ze voor de kost? De suggestie wordt gewekt dat de filmmakers werden geïnspireerd door de comics. Richard en Mary Parker waren geheim agenten die werkten voor de CIA (en later zelfs SHIELD). Wanneer ze op pad gingen pasten Ben (Richards oudere broer) en May Parker op de jonge telg.  Tijdens een missie in Algerije werden de Parkers verraden en het vliegtuig waarin ze zaten werd gesaboteerd. Het stortte neer en de beide echtelieden kwamen om.

Het verhaal van de Parkers is natuurlijk een product van hun tijd. Het werd bedacht tijdens de Koude Oorlog en het is dan ook niet meer dan logisch dat de filmmakers hiervan af zullen wijken. Zouden ze het misschien combineren met het verhaal van de ‘Ultimate’ Richard Parker? Hij was een bioloog die bezig was om een medicijn tegen kanker uit te vinden. Dit zou dan wel weer de link met medewetenschapper Curt Connors (The Lizard) kunnen verklaren, want het wordt geïmpliceerd dat beide heren elkaar kenden via hun werk bij Oscorp (dan weer het bedrijf van Norman Osborn, de latere Green Goblin).

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar