0
Posted 05/05/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

*** Update! *** Nu live: John Romita Jr. wil zijn eigen wereldrecord verbreken

In 2002 vestigde John Romita Jr. (The Amazing Spider-Man, Kick-Ass) een wereldrecord. Hij zat 48 uur na elkaar te signeren en te tekenen voor geld. Hij had een benefiet georganiseerd voor zijn tweejarig nichtje Jordan die leed aan een hersentumor. Hij slaagde in zijn opzet. Romita Jr. vestigde hiermee niet alleen een record, hij wist ook het nodige geld bijeen te sprokkelen waarmee de behandelingen van zijn nichtje betaald konden worden.

Inmiddels zijn we tien jaar verder. Met Jordan gaat het relatief goed. Maar de zware behandelingen die ze als klein meisje heeft moeten ondergaan hebben hun sporen nagelaten. Ze kampt onder meer met een groeiachterstand, heeft moeite met spreken en heeft na het wisselen van haar melktanden een kunstgebit nodig. Met deze nieuwe benefiet hoopt de familie ervoor te zorgen dat Jordan genoeg geld zal hebben om de rest van haar leven voorzien te zijn van de noodzakelijke medische ondersteuning.

Van 4 tot 6 mei zal John Romita Jr. zijn eerdere record proberen te verbreken vanuit het Hard Rock Cafe op de Sunset Strip in Las Vegas, Nevada. Wil je meer weten over deze actie? Bezoek dan ook eens deze website.

UPDATE: John Romita Jr. is inmiddels druk aan het tekenen. Je kan de vorderingen volgen via de live-stream!

 

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar