0
Posted 03/05/2012 by Lav in Columns
 
 

WAW! Weekly ArtWork #34

Welkom bij weer een editie van WAW! Weekly ArtWork, de column waarin we de mooiste en leukste tekenwerkjes aan jullie voorschotelen.

Indien je zelf een bijdrage wil leveren met afbeeldingen die je zelf hebt gemaakt of gevonden kan je dat altijd op het Brainfreeze-forum meedelen of een mailtje sturen naar press [at] brainfreeze.be

Starten doen we met Sean McNally die enkele comics tot cinematografische beelden heeft verwerkt. Klik op de afbeeldingen om ze groter te zien.

The Goon

 

Bone

 

Deze zondag vindt de tweede editie van de Antwerp Convention plaats, de eerste grote conventie in Antwerpen voor science-fiction, horror en fantasy. Eén van de artiesten die daar aanwezig zal zijn is Raf van der Hoeven waar we hier met veel plezier al twee van zijn werkjes plaatsen.

Green Lantern

 

Miles Morales als Ultimate Spider-Man

 

Jammer genoeg niet aanwezig op Antwerp Convention maar ook niet zover van huis is Chris Evenhuis. Vandaag hebben we enkele van zijn knappe dames voor jullie klaar staan.

Black Cat

 

Gotham City Sirens

 

Zatanna

 

Emma Frost

 

En van dames kunnen we gemakkelijk de sprong maken met iemand die regelmatig opduikt in WAW!: Joëlle Jones. Iemand die in mijn ogen dringend wat meer werk bij de grote uitgevers verdient.

Wonder Woman

 

Wonder Woman

 

Emma Frost

 

We gaan verder met verschillende andere artiesten.

Flash door Josh Gowdy

 

Blob en Matter Eater Lad in een eetwedstrijd door Josh Gowdy

 

Punisher door Splendid River

 

Midnighter door Andy MacDonald

 

Wonder Woman door Matteo Scalera

 

Vooraleer we afsluiten steek ik nog stiekem een eigen werkje van FablesBoy Blue hierin, vergeet zeker niet om ook jouw eigen werk met ons mee te delen. Tot volgende week!

Boy Blue door Lav

Comments

comments


Lav

 
avatar