6
Posted 02/05/2012 by Arno in Comics
 
 

Een nieuwe, tweede post credits scene voor The Avengers (lichte spoilers)

Ondertussen hebben de meesten onder ons Marvel‘s nieuwste blockbuster The Avengers al wel gezien. Traditiegetrouw was er na de geanimeerde aftiteling een extra scène te zien die de superschurk voor de mogelijke sequel introduceert (klik hier om te zien wie dat is). Nu blijkt er nog een tweede, korte extra scène vast te hangen aan de Amerikaanse versies van de film. In de Verenigde Staten zal de film immers pas nu vrijdag in première gaan. Opgelet: lichte spoilers volgen!

De extra scène bouwt verder op een grappige opmerking die Tony Stark, alias Iron Man, maakt tegen het einde van de film en werd enkele weken geleden nog in allerijl gefilmd. De scène zal pas na de volledige aftiteling te zien zijn maar hangt voorlopig nog niet vast aan de internationale kopieën van de film die momenteel in de bioscoopzalen draaien. Mogelijk zal deze nog worden toegevoegd nadat The Avengers dit weekend in de Verenigde Staten in première gaat, zo niet zullen wij hem pas te zien krijgen als leuk extraatje op de Blu-Ray/DVD.

De scène stelt ditmaal geen nieuwe schurk of teaser voor een volgende film voor, maar is eerder gewoon een leuke slotscène voor de film in de typische stijl van regisseur Joss Whedon (Buffy, Firefly). We zien Earth’s Mightiest (of eerder Hungriest?) Heroes gewoon een lekker broodje shoarma eten na de invasie van Loki en de Chitauri. De boog kan immers niet altijd gespannen staan. Hieronder vind je een screenshot van deze scène dat al via Tumblr de ronde doet.

Benieuwd of ik vanavond ook een dondergod, een geharnaste miljardair en een levende legende tegenkom in de plaatselijke Sultans of Kebab. We can only hope…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.