0
Posted 01/05/2012 by Arno in Comics
 
 

Bekijk de nieuwe trailer voor The Dark Knight Rises

Warner Bros. en DC stuurden, na een teaser en eerste trailer, de nieuwe trailer de wereld in voor The Dark Knight Rises, het sluitstuk van regisseur Christopher Nolan (Memento, Batman Begins, The Dark Knight) zijn Batmantrilogie. In deze nieuwe clip zien we naast Christian Bale als Bruce Wayne/Batman alvast heel wat meer Catwoman (gespeeld door Anne Hathaway), überschurk Bane (Tom Hardy) en de stevig gepimpte Batmobile/Batwing. The Dark Knight Rises speelt zich grotendeels 8 jaar na de gebeurtenissen uit zijn voorganger The Dark Knight (2008) af en zal vanaf 20 juli in de cinemazalen te zien zijn.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.