0
Posted 27/04/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Nieuwe raadsels in virale marketing voor The Amazing Spider-Man

Een paar maanden geleden berichtten we al over de virale marketingcampagne die is opgestart rondom de nieuwe The Amazing Spider-Man-film die op 3 juli in de zalen zal verschijnen. Er worden puzzels op diverse plekken gestopt. Wanneer je ze oplost leiden deze weer naar nieuwe puzzels. Al krijg je hier en daar ook exclusieve stukjes met betrekking tot de film zelf te zien.

De campagne draait nog steeds op volle toeren. Helaas heeft het nog niet echt de aandacht van de media weten te trekken zoals dat enkele jaren geleden met de campagne rondom The Dark Knight wel het geval was. Dat is zonde, want je kan niet zeggen dat de jongens en meisjes van de website Mark of the Spider-Man niet hard werken. Daarom wordt het tijd dat ik jullie even bijpraat.

Inmiddels zijn vele internetters druk aan het puzzelen geslagen. De rugzak van Peter Parker werd gevonden en op basis van de inhoud proberen de puzzelaars nu uit te zoeken waar ze verder heen moeten. Een slimmerik heeft Peter Parkers fotoblog gevonden. Hier is in ieder geval een foto van de debatclub op te vinden waarop we Gwen Stacy kunnen bewonderen. Maar er moet meer te vinden zijn. Wat is de betekenis van de dubbele foto bijvoorbeeld?

Er is ook een tekst ontcijferd:

SOMETIMES THE FACE IN THE MIRROR DOES NOT EVEN LOOK LIKE ME. ONE MINUTE I AM ACING MY MIDTERMS THE NEXT I AM IN FISTFIGHTS. I HAVE MADE EVERY MISTAKE A TEENAGER COULD MAKE. BELIEVE ME I WISH I COULD TAKE BACK MY WORST DECISIONS BUT I CAN NOT LIVE IN THE PAST INSTEAD I MUST BECOME THE BEST VERSION OF MYSELF. I WILL SUCCEED.

Zin om mee te doen? Klik op deze link en bezoek:  markofthespider-man.com/

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar