1
Posted 26/04/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Co-schepper Jonah Hex ligt in een coma

De legendarische Filipijnse tekenaar Tony DeZuniga, co-schepper van de DC-personages Jonah Hex en Black Orchid, heeft een probleem. Hij heeft recent een flinke beroerte gehad en zijn gezondheid staat er niet al te florisant voor. Sterker nog, hij ligt momenteel zelfs in een coma. DeZuniga heeft dringend behoefte aan medische zorg. Maar ja, ook op de Filipijnen heeft niet iedereen een ziektekostenverzekering. Hij zit dus dringend om geld verlegen.

De uitbater van uitgeverij Fantom Press heeft een Paypal-account ingericht voor Tony en zijn familie. Mensen die willen helpen kunnen via deze dienst geld overmaken naar tonydezuniga@yahoo.com . Wanneer je de betaling boekt als zijnde een personal gift‘ dan zal 100% van je donatie worden overgeboekt. Alles gaat meteen naar de familie van Tony zodat men zijn ziekenhuisrekening kan betalen.

Neal Adams (X-Men, Batman: Odyssey) is inmiddels ook begonnen met het opzetten van een speciale actie ten bate van DeZuniga. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar