0
Posted 24/04/2012 by Cosmonaut in Comics
 
 

Guarding the Globe ongoing aangekondigd

Image‘s eigen superheldenteam, de Guardians of the Globe, kregen in 2010 al de kans om eventjes uit de schaduw van Invincible te treden in hun eigen miniserie Guarding the Globe. Deze zesdelige mini werd gepend door Robert Kirkman (Invincible, The Walking Dead) in samenwerking met Benito Cereno (The Tick New Series) en diende vooral om de gebeurtenissen op aarde weer te geven gedurende de maanden waarin Invincible zich in de ruimte bevond in zijn strijd tegen de ViltrumitesRansom Getty stond in voor het tekenwerk. Spijtig genoeg heeft de reeks heel wat tegenslagen gekend, waardoor het uiteindelijk zestien maanden geduurd heeft om zes issues uit te brengen.

Vandaag werd bekendgemaakt dat de reeks een vervolg zou krijgen, maar als een ongoing-reeks. Ditmaal geeft Kirkman, die het al meer dan druk genoeg heeft, het project volledig uit handen. Zijn blik is gevallen op schrijver Phil Hester (Swamp Thing, The Darkness) en tekenaar Todd Nauck (Young Justice, Teen Titans Go!) om de vaandels van Skybound en Image hoog te houden met hun vertolking van het superheldenteam.

Nauck heeft alvast de cover voor issue #1 op zijn blog gezet en het lijkt erop dat heel het team weer van de partij gaat zijn. Dit is alvast een goede oefening om het geheugen wat op te frissen, van links naar rechts: RobotMonster GirlKaboomerangBest TigerBlack SamsonKnockoutEl ChupacabraPegasusShapesmithLe BrusierKid ThorBritInvincible/BulletproofJapandroidOutrun en Yeti.

Zij die alvast een voorsmaakje willen van de nieuwe reeks kunnen best de Free Comic Book Day-special van Image oppikken op 5 mei. De reeks staat gepland om dit jaar in september van start te gaan.

 

Comments

comments


Cosmonaut

 
avatar