4
Posted 22/04/2012 by Malkavian in Wedstrijd
 
 

Wedstrijd: Winnaars ticket voor Marvel Double Bill in Kinepolis Gent

Na maanden vol teasers, trailers, tie-ins, en kruisjes op de kalender zetten, is het volgende week eindelijk zover… The Avengers, de film rond het grootste superheldenteam van Marvel, komt op woensdag 25 april in de Belgische zalen.

In de regisseursstoel zat Joss Whedon, één der goden van het geekdom. De sterrencast bestaat uit onder meer Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Samuel L. Jackson en Scarlett Johansson. Het wordt een superheldenfestijn dat je onder geen beding zal willen missen!

De komende dagen brengen we je specials rond The Avengers, en reviews van de strips waarop de film is geïnspireerd, zodat je als een echte kenner naar de bioscoop kunt vertrekken. En natuurlijk hebben we weer een paar fijne wedstrijden voor jullie in petto!

Marvel Double Bill

Wie weet sturen wij jou gratis naar de film. In samenwerking met Kinepolis Gent mag Brainfreeze vier tickets weggeven voor de Marvel Double Bill, een marathonvoorstelling van Iron Man 2, gevolgd door de midnight premiere van The Avengers, in de nacht van 24 op 25 april in Kinepolis Gent!

Wie heeft er gewonnen?

Barzarda

Moerasding

Sophie

Shades29A

Proficiat aan de winnaars, jullie naam wordt doorgegeven aan Kinepolis Gent en jullie tickets gaan klaarliggen aan de kassa. Veel plezier op 24 april!

Helaas konden we niet alle deelnemers gelukkig maken. Kinepolis Gent liet wel weten dat er nog plaatsen beschikbaar zijn voor de Marvel Double Bill. Dus wil je toch gaan kijken naar The Avengers, dan kan je via deze link nog tickets kopen.

 

Veel plezier, en hou ons zeker in gaten voor meer over The Avengers!

Met dank aan:

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian