12
Posted 18/04/2012 by Brainfreeze in Tv/Film
 
 

Wedstrijd: Win tickets voor Marvel Double Bill: Iron Man 2 + The Avengers in Kinepolis Gent

Na maanden vol teasers, trailers, tie-ins, en kruisjes op de kalender zetten, is het volgende week eindelijk zover… The Avengers, de film rond het grootste superheldenteam van Marvel, komt op woensdag 25 april in de Belgische zalen.

In de regisseursstoel zat Joss Whedon, één der goden van het geekdom. De sterrencast bestaat uit onder meer Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Samuel L. Jackson en Scarlett Johansson. Het wordt een superheldenfestijn dat je onder geen beding zal willen missen!

De komende dagen brengen we je specials rond The Avengers, en reviews van de strips waarop de film is geïnspireerd, zodat je als een echte kenner naar de bioscoop kunt vertrekken. En natuurlijk hebben we weer een paar fijne wedstrijden voor jullie in petto!

Marvel Double Bill

Wie weet sturen wij jou gratis naar de film. In samenwerking met Kinepolis Gent mag Brainfreeze vier tickets weggeven voor de Marvel Double Bill, een marathonvoorstelling van Iron Man 2, gevolgd door de midnight premiere van The Avengers, in de nacht van 24 op 25 april in Kinepolis Gent!

Wat moet je doen om te winnen?

Maak een account aan op ons forum en stuur een PM naar Brainfreeze met het antwoord op de volgende prijsvraag:

“Hoeveel filmzalen zijn er in Kinepolis Gent?”

Stuur ons het antwoord vóór zaterdag om 00.00 uur, en vergeet niet om je contactgegevens te vermelden! Vergroot je kans op een cinematicket door het wedstrijdbericht te delen op Twitter of Facebook (en vermeld dit ook in je bericht). Zondag worden de winnaars bekend gemaakt. Een ticket met jouw naam erop zal dan aan de kassa van Kinepolis Gent liggen te wachten. Durf je de spanning van de wedstrijd niet aan? Dan kan je altijd een ticket reserveren via de website van Kinepolis.

Veel succes, en hou ons zeker in gaten voor meer over The Avengers!

Met dank aan:

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar