5
Posted 18/04/2012 by Malkavian in Wedstrijd
 
 

Wedstrijd: Transformers 3D Blu-ray winnaars

Jeugdsentiment, dat is het woord waarmee ik het gevoel omschrijf als ik aan de Transformers denk. Deze oude tekenfilmreeks is aan een gigantische tweede adem bezig met de spectaculaire blockbusterfilms van Michael Bay. Actie, spanning, humor en natuurlijk deze robots in disguise staan centraal. Transformers: Dark of the Moon is inmiddels al de 3de klepper van de reeks en zal, als ik de geruchten mag geloven, zeker niet de laatste zijn.

In samenwerking met Universal Pictures en Tinseltown mag Brainfreeze twee 3D Blu-Ray/DVD-sets van Transformers: Dark of the Moon weggeven.

De Winnaars

Heldarak

Vyron

Proficiat, zij gaan binnenkort een mail krijgen met de verdere instructies!

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian