7
Posted 14/04/2012 by Lav in Comics
 
 

Win duotickets voor The Avengers!

Velen onder ons wachten vol ongeduld op de release van Marvels The Avengers in de cinema. Maar er is goed nieuws, dankzij Archonia kunnen enkele gelukkigen een duoticket winnen voor de première en afterparty in RAI in Amsterdam op maandag 23 april!

Op Archonia’s site kan je je gegevens invullen en met veel geluk één van die tickets bemachtigen. De wedstrijd is bedoeld voor echte Avengers-fans, en enthousiaste cosplayers die een foto doorsturen worden dan ook beloond met een voorsprong. Indien je cosplay wordt goedgekeurd ben je quasi zeker van je duoticket. Voor elk personage worden er bovendien prijzen weggegeven aan de best verklede cosplayers.

Er is geen excuus om je kans niet te wagen, ga dus snel naar Archonia en doe mee!

Comments

comments


Lav

 
avatar