1
Posted 14/04/2012 by Brainfreeze in Tv/Film
 
 

Eindelijk een vervolg op Sin City

Vrijdagmiddag werd het officieel bekend gemaakt via een persbericht… Sin City: A Dame to Kill For komt eraan.

Sinds het verschijnen van de eerste Sin City-film (in 2005 al weer) werd er al gesproken over een opvolger. De namen van potentiële nieuwe acteurs en actrices vlogen over de tafel. Angelina Jolie werd bijvoorbeeld al genoemd. Zou Frank Miller (300, Daredevil) een nieuw script schrijven voor de film of een van de comics bewerken? Er werden zelfs al plannen gemaakt voor eerste opnames maar vaak kwamen de agenda’s van Frank Miller en regisseur Robert Rodriguez (Desperado, Planet Terror) niet overheen. Maar daar is dus een einde aan gekomen.

Robert Rodriguez zei er het volgende over:

“Toen we de opnames van Sin City afsloten had ik eigenlijk al zin om samen met Frank Miller weer iets nieuws te doen in zijn wereld. Maar ik wilde het niet overhaasten. We wilden iets bijzonders waarmee we konden voldoen aan het verwachtingspatroon van de fans. Sin City: A Dame To Kill For zal het wachten waard zijn.”

Het casten voor de film begint volgende week. Men verwacht dat veel van de cast leden uit de eerste film weer in de rol van hun personages zullen gaan kruipen.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar