0
Posted 11/04/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Spider-Men: de cross-over tussen Peter Parker en Miles Morales is een feit

Toen Marvel de eerste teaser de wereld instuurde voor Spider-Men begon de geruchtenstroom direct op gang te komen. Veel lezers keken naar het logo en trokken de conclusie dat het een cross-over zou worden tussen het reguliere en het Ultimate Marvel-universum. Maar was er niet ooit gezegd dat hier nooit sprake van zou zijn?

Stop maar met twijfelen. Hoe je het ook wendt of keert, de cross-over komt er. In juli starten Brian Michael Bendis (The Avengers, Powers) en Sara Pichelli (Ultimate Spider-Man) een vijfdelige miniserie die Peter Parker en Miles Morales bij elkaar zal brengen. Een ‘gezamenlijke’ schurk zal de brug tussen de beide realiteiten zijn.

Brian Bendis heeft de miniserie geschreven met in het achterhoofd het vijftigjarige jubileum van de webspinner: “Bij Marvel waren we op zoek naar een Spider-Man-verhaal dat er toe zou doen.Ik denk dat dit het is”, aldus de schrijver.

Er is nog een vraag die overblijft. Is dit de voorbode van meer? Er zijn tenslotte ook nog de hardnekkige geruchten over een gehele Marvel-relaunch die na Avengers vs X-men zou plaatsvinden. Maar dat is misschien wel iets voor een andere keer.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar