6
Posted 11/04/2012 by Malkavian in Comics
 
 

Brainfreeze Cosplay Special: Batgirl

Als we aan cosplay denken dan denken we vaak aan anime-gerelateerde kostuums, maar de laatste jaren verschijnen er vaker en vaker comicpersonages op de verschillende Cons. Wij bij Brainfreeze moedigen dit natuurlijk aan en gaan daarom met regelmaat een collectie foto’s voorschotelen van comic-cosplays.

Batgirl heeft door de jaren heen al verschillende gedaantes gekregen. Telkens kroop iemand anders in de huid van de gevlederde heldin. Ideaal om te cosplayen want als er zoveel verschillende versies bestaan, kan je met een ganse groep vriendinnen allemaal als batgirl gaan, en toch uniek zijn op een beurs.

Enjoy!

Cassandra Cain

 

Barbara Gordon (kostuum uit de tv-serie)

 

Babs (geïnspireerd op The Dark Knight)

 

Cass

 

Stephanie Brown

 

Nog meer Batgirls –>

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian