7
Posted 11/04/2012 by Malkavian in Comics
 
 

*Update* Alan Moore interview vanavond op BBC News

*UPDATE*

Koen heeft het volledige interview online gevonden! Je kan het nu ook bekijken via Youtube! Let op het is geen officieel Youtube kanaal van Hardtalk, dus de kans dat het er binnen enkele dagen niet meer staat is groot.Alan Moore is één van de meest uitzonderlijke figuren in de wereld van Comic Creatievelingen. Hij heeft een andere kijk op de wereld rondom ons en verdeelt de industrie in twee kampen. The Lovers & Haters of Alan Moore.

BBC World News heeft tijdens het programma Hardtalk een interview met het Comic Icoon. Voor de geintereseerden je kan vanavond nog kijken om 22:30 (onze tijd en geen Engelse) en als je deze mist heb je nog een kans om de herhaling vast te krijgen in de vroege uurtjes.

Je kan hier een klein voorsmaakje vinden vanop de BBC website. Mijn Digicorder is al geprogrammeerd!

 

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian