2
Posted 06/04/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

DC doet mee aan Kapow! Comic Con

Dan DiDio

Dan DiDio

De gastenlijst van de Kapow! Comic Con wordt wederom uitgebreid. DC‘s editor-in-chief Dan DiDio komt langs en hij neemt een hele stoet aan mensen mee.

DC zal 2 panels voor hun rekening nemen tijdens de conventie.

DC ALL ACCESS – SPECIAL EDITION

Dan DiDio is voorzitter van een panel dat bijna volledig is gewijd aan Before Watchmen. Editor Will Dennis en Bob Wayne, hoofd van verkoopzullen samen met hem gaan bomen over deze gebeurtenis. Later zullen Scott Snyder (American Vampire), Peter Milligan (Hellblazer) en Paul Cornell (Saucer Country) zich bij hen voegen. Daarna zal het gaan over de nieuwe golf aan Vertigo Comics waar deze schrijvers aan meewerken. Dat wil je niet missen!

DC COMICS – THE NEW 52

Leuk, al dat Watchmen en Vertigo-gedoe, maar geef mij maar The New 52! Nou, dan moet je dus bij dit panel zijn. Dan DiDio praat samen met Bob Wayne en comicmakers als Snyder,Cornell en Ian Churchill (Marineman) over de titels die vormgeven aan het nieuwe DCU.

De Kapow! Comic Con zal op 19 en 20 mei plaatsvinden in het hartje van Londen. Enkele Brainfreezers zullen ook aanwezig zijn tijdens dit gebeuren. Met een beetje geluk kunnen we jullie volgende maand dus wat verslagen voorschotelen.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar