1
Posted 06/04/2012 by Arno in Comics
 
 

Datum Captain America sequel officieel aangekondigd

Dat Marvel Studios nog grootste plannen heeft na hun nakende megablockbuster in spé The Avengers, mag ondertussen wel duidelijk zijn. Iron Man 3, onder regie van Shane Black (Kiss Kiss Bang Bang), komt eraan in mei 2013, terwijl Thor een eerste sequel zal krijgen in november 2013. Vandaag deed Marvel er nog een schepje bovenop door een officiële releasedatum te geven voor de tweede film rond de First Avenger: Captain America. De sequel op de succesvolle Captain America: The First Avenger uit 2011 met Chris Evans in de hoofdrol, zal de cinemazalen binnen slingeren op 4 april, 2014.

Veel extra informatie kunnen we  nog niet schenken, maar wat al wel geweten is is dat de film de WOII-setting zal omruilen voor het heden. Het verhaal vindt plaats na The Avengers, waar Steve Rogers zijn samenwerking met Nick Fury en SHIELD zal verderzetten. Tegelijk zal hij zich ook moeten zien aan te passen aan onze voor hem aanvankelijk zeer vreemde en misschien een tikkeltje te moderne wereld. Met andere woorden, zullen we hier het welbekende Man Out of Time-aspect te zien krijgen dat sinds de jaren ’60 aan het personage werd toegeschreven.

Chris Evans keert uiteraard terug als Cap, maar Joe Johnston, regisseur van de vorige film, geeft verstek. Een nieuwe regisseur is er nog niet gevonden, maar op een mogelijke shortlist staan al namen als George Nolfi (The Adjustement Bureau), F. Gary Gray (The Italian Job) en de Russo Brothers (You, Me and Dupree). Nu de releasedatum min of meer vaststaat, is het echter maar een kwestie van tijd eer de productie officieel van start zal gaan. Wanneer er meer nieuws wordt bekend gemaakt, zal je dat uiteraard op Brainfreeze kunnen nalezen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.