1
Posted 02/04/2012 by Brainfreeze in Interview
 
 

LSCC: Stan Lee Q&A Special

 Afgelopen maand vond de allereerste London Super Comic Convention plaats. Brainfreeze was daar natuurlijk aanwezig en eerder konden jullie al een interview met de huidige Uncanny X-Men-schrijver Kieron Gillen bekijken alsook een verslag van de beurs lezen. De absolute hoofdgast was natuurlijk Stan Lee, co-creator van Spider-Man, Avengers, X-Men, Fantastic Four en zowat het ganse Marvel-universum, en hieronder kan je het volledige Q&A-Panel met de levende legende bekijken in drie delen! Dit drukbezochte panel sloot zondag op een passende manier de conventie af, waarin Stan alle vragen van de fans op zijn eigen manier zo goed mogelijk trachtte te beantwoorden. De man had het voornamelijk over zijn ervaringen in de comicbookindustrie, de talloze personages waarvan hij aan de basis lag alsook zijn huidige cameo’s in Marvel‘s grootste blockbusters. Ook al wist Stan ons niet heel veel sappige nieuwtjes te schenken, blijft onderstaande videoreeks dankzij de man zijn charismatische persoonlijkheid zeker en vast de moeite om te bekijken. Let vooral ook 1:47 in deel drie, waar onze eigenste Malkavian Stan Lee van een opvolgvraag voorziet omtrent Marvel‘s opkomende event Avengers vs X-Men. De link naar het volgende deel zal steeds op het einde van het filmpje verschijnen. Geniet ervan!

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar