2
Posted 01/04/2012 by Malkavian in Tv/Film
 
 

Mars Attacks! the Musical


Mars Attacks! is klaar om Broadway te veroveren, de show zal de naam “Mars Attacks: 21st Century Slaughter” krijgen. Het zal de eerste musical worden van Topps & IDW en zal zich in dezelfde wereld afspelen als de nieuwe ongoingreeks die in juni uitkomt. De musical wordt geschreven door niemand minder dan John Layman (Chew). In tegenstelling tot de originele Mars Attacks! zullen de groene mannetjes nu de hedendaagse wereld aanvallen met hun killer robots, grote insecten en Death Rays.

Layman zegt dat hij al van in zijn jeugd een musical wou schrijven voor Broadway. Hij gaat van de Mars Attacks Musical een soort sciencefictionversie maken van West Side Story, waar een mens en een marsmannetje verstrikt raken in een liefdesnet en dat terwijl op de achtergrond het ene ras het andere wil uitroeien. Het zal echte rock & roll worden met liedjes waarbij je geen seconde gaat kunnen stilzitten.

De musical zou later dit jaar starten met repetities en staat gepland voor een première in 2013. Op dit moment zijn IDW & Topps in het castingproces verwikkeld en zoeken ze nog een “seven-foot tall woman” met zangkwaliteiten.

We kijken ernaar uit. Zou bij ons Jelle Cleymans dan achteraf de Nederlandstalige Martian spelen?

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian