2
Posted 01/04/2012 by Killian in Comics
 
 

Batman wordt tegengehouden door politie

Deze week werd Batman door de politie tegengehouden terwijl hij op weg was naar het ziekenhuis. Een vleermuis op je nummerplaat is immers niet reglementair. Gelukkig kon Batman zijn identiteitsbewijs en officiële nummerplaten tonen, waarop hij zijn weg kon voortzetten.

Klik om te vergroten

Bovenstaande vond plaats in Montgomery County (Maryland, VS). De Batman in kwestie was een zakenman uit Baltimore (en niet uit Gotham) genaamd Lenny Robinson (en dus niet Bruce Wayne). De Batmobiel was een omgebouwde Lamborghini. Robinson was niet op pad om de misdaad te bestrijden, maar zou in Georgetown University Hospital een aantal zieke kinderen een bezoekje brengen als superheld. Hij doet dit al sinds 2001.

Robinson stond de agenten beleefd te woord, en hij kwam er zonder boete van af. De agenten trokken nog enkele foto’s van zijn zeer geslaagde kostuum, waarna Batman zijn weg kon voortzetten.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.