0
Posted 28/03/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Jim Lee ontwerpt een nieuwe tegenstander voor de Justice League

Trouwe Justice League-lezers moeten het voorlopig nog twee issues stellen zonder de tekenkunsten van Jim Lee (Uncanny X-Men, All-Star Batman & Robin). Maar in issue #9 zal hij weer terugkeren. En hij heeft een geheel nieuwe villain ontworpen. Wie het is, of wat zijn motieven zijn weten we nog niet. Maar we weten wel hoe hij eruit zal zien, want de jongens van DC hebben een eerste designsketch vrijgegeven van deze mysterieuze, maar schijnbaar zeer grote dreiging voor de League.

Vanaf Justice League #9 zal de nieuwe verhaallijn getiteld The Villain’s Journey pas echt losbarsten. Dus mocht je in willen stappen dan kan dat. De comic zal vanaf 16 mei in de winkelrekken liggen.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar