3
Posted 27/03/2012 by Brainfreeze in Interview
 
 

LSCC: Interview met Kieron Gillen

Op de London Super Comic Convention kreeg Brainfreeze de kans om niemand minder dan de Britse comicschrijver Kieron Gillen — één van Marvel‘s belangrijkere talenten van het moment — te interviewen. Nadat de ietwat nerveuze maar immer vriendelijke man klaar was met zijn lunch stelden we hem wat vragen omtrent de toen net aangekondigde terugkeer van zijn Image-minireeks Phonogram met Jamie McKelvie (X-Men: Season One), zijn plannen met Loki en Marvel’s verschillende goddelijke en mythologische wezens in Journey into Mystery en natuurlijk probeerden we ook wat los te peuteren rondom het nakende Marvel-event Avengers vs X-Men. Gillen is weliswaar niet één van de vijf schrijvers die zullen instaan voor de hoofdreeks, maar als de schrijver van zowel Cyclops zijn team in de hernieuwde Uncanny X-Men als de cross-over Exiled tussen New Mutants en Journey into Mystery zal zijn bijdrage tot Marvel’s event zeker niet gering zijn. Geniet ervan!

 

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar