5
Posted 27/03/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

De prijzen van de eerste Walking Dead comics bereiken recordhoogtes

Mocht je financieel wat krap zitten dan zou je kunnen overwegen om te beleggen in losse comics van The Walking Dead.

De concullega’s van Bleeding Cool kijken regelmatig op Ebay om te zien wat de gemiddelde comic zoal opbrengt. Er wordt een verschil gemaakt tussen comics die zijn gekeurd door experts en exemplaren die lukraak te koop zijn gezet. Een gekeurd exemplaar van The Walking Dead #1 deed zo recent $1850. Ongekeurd..$868. Meer voorbeelden? Een ongekeurde kopie van issue #19 van The Walking Dead bracht $250 op. Een exemplaar met een CGC-waarde van 9.8 verwisselde voor $1650 van eigenaar. Ook The Walking Dead Weekly #19 — de herdruk — gaat via Ebay voor $56 over de toonbank. Deze 19de issue bevat het eerste optreden van Michonne. Ik vraag me af of de prijs van deze issue nog hoger zal worden als het derde seizoen van The Walking Dead op tv begint. Want ook daar zal Michonne opduiken.

Speculeren met comics. Als ik losse issues had dan zou ik zeker instappen. Maar ja, die klote trades…

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar