0
Posted 23/03/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Saga en The Manhattan Projects krijgen een derde druk

Je las de hype hier op Brainfreeze over de terugkeer van Brian K. Vaughan (Y The Last Man, Pride of Baghdad) naar comicsland met Saga. Daar kwam de lovende review nog eens overheen. En wij waren niet de enige. Want de kritieken op Saga #1 waren bijna unaniem goed.

Ook The Manhattan Projects, de nieuwe comic van Jonathan Hickman (FF, Fantastic Four) en Nick Pitarra (The Red Wing), viel bij vele mensen in goede aarde. En ja, wij sloten ons ook daar bij aan.

Heb je de eerste issues gemist dan is het toch mogelijk om ze alsnog in huis te halen. Image Comics heeft er inmiddels al twee nieuwe drukken tegenaan gegooid. Bij Saga liepen de orders zelfs zo hoog op dat de eerste druk ruimschoots werd overtroffen.

       

 

 

    

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar