0
Posted 21/03/2012 by Malkavian in Comics
 
 

Brainfreeze Cosplay Special: The Joker

Als we aan cosplay denken dan denken we vaak aan anime-gerelateerde kostuums, maar de laatste jaren verschijnen er vaker en vaker comicpersonages op de verschillende Cons. Wij bij Brainfreeze moedigen dit natuurlijk aan en gaan daarom met regelmaat een collectie foto’s voorschotelen van comic-cosplays.

The Joker, ongetwijfeld de meest herkenbare en gekende comic-villian op de planeet, heeft niet echt één bepaald kostuum maar is toch altijd te herkennen aan zijn groene haar, rode lippen, witte gezicht en ergens wat paars verwerkt in de kledij. De meest geschifte inwoner van Gotham City is dan ook populair bij de cosplayers en door zijn grote herkenbaarheid krijg je ook zeer leuke variaties te zien.

Enjoy!

 Hoehahaha –>

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian