0
Posted 19/03/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

De terugkeer van X-Treme X-Men

Vorige week stuurde Marvel een teaser rond met een logo en de boodschap dat er weer een nieuwe X-Men-serie in het vat zat. Op de WonderCon van het afgelopen weekend werd bevestigd dat de titel X-Treme X-Men zal terugkeren. Maar deze keer heeft het maar weinig te maken met zijn roemruchte voorganger uit 2001 door Chris Claremont (Uncanny X-Men, New Mutants) en Salvador Larocca (Fantastic Four, Invincible Iron Man). Greg Pak (The Incredible Hulk, Chaos War) gaat samen met Stephan Segovia (Vampirella, Amazing Spider-Man) een nieuwe reeks bouwen rondom het alternatieve X-Men-team dat hij al eerder introduceerde in de Astonishing X-Men-reeks.

De basis van het team zal bestaan uit Howlett (een alternatieve Wolverine), Kid Nightcrawler en Dazzler. Deze laatste is wel degelijk de Dazzler die we allemaal kennen en waar we van houden. Al belooft Pak dat we ook snel de Steampunk Emma Frost te zien krijgen die een rol speelde in het Ghost Boxes-verhaal uit Astonishing X-Men. Daar blijft het echter niet bij, want we zullen nog veel meer alternatieve versies van diverse X-Men te zien krijgen.

Het heeft allemaal wel iets weg van de verschillende parallelle realiteiten bezoekende Exiles, maar het zal zeker niet de zoveelste What If…-comic worden. Dazzler en consorten gaan het namelijk opnemen tegen een villain met de gave om gehele realiteiten te veranderen. De gevolgen van hun conflict zullen de X-Men uit het reguliere Marvel-universum dus ook gaan merken. Het eerste nummer ligt in juli in de winkel.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar