0
Posted 18/03/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Help mee met het financieren van de tweede Carbon Grey serie

Als je acht jaar aan een comic werkt voordat je nog maar de eerste issue kunt publiceren dan kun je stellen dat Hoang Nguyen (Mantra, Prime) op zijn minst gepassioneerd is over zijn comic Carbon Grey. Hij doet echter niet alles alleen en werkt samen met mensen als Khari Evans (Venus Domina, Women of Marvel), Paul Gardner en Kinsun Loh (Batman, Driver of the Dead).

Carbon Grey debuteerde in 2011 en volgt de gezusters Grey. De Grey familie levert al generaties lang de lijfwachten van de Kaiser. Er zijn altijd drie zusters. Een voor kracht, een voor gratie en een voor wijsheid. Deze generatie zijn er echter vier zussen. Een voorteken voor een naderende revolutie? De Kaiser sterft tijdens de dienst van een van de vier zusters. Ze moet op de vlucht voor haar andere zussen en de troepen van de Kaiser.

De eerste miniserie bestond uit drie delen waarin deze plot werd opgezet. Wat vooral opviel was het prachtige tekenwerk waar ze met drie mensen aan hebben gewerkt. Nu is er een tweede miniserie in de maak. Hoang Nguyen roept echter onze hulp in om hem mee te financieren. De eerste miniserie kostte 40.000 dollar om te maken. Nguyen financierde dat toen zelf, maar dat potje met geld is nu op. Wie de behoefte voelt om hem te helpen spoedt zich best naar Kickstarter. Hij hoopt nu wederom 40.000 dollar op te halen. De eerste issue van de nieuwe serie staat al in de Previews-catalogus voor april en zal verschijnen bij Image.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar