2
Posted 17/03/2012 by Arno in Comics
 
 

Trailer + releasedatum voor Superman vs The Elite

“Are you the Superman that the 21st century needs?”

We hadden het een tweetal weken geleden hier al over Superman vs The Elite, de veertiende telg in de DC Universe Animated Original Movies-reeks en een adaptatie van het fel bejubelde Supermanverhaal “What’s So Funny About Truth, Justice and the American Way?” uit 2001. Hierin neemt de man van staal het op tegen The Elite, een groep superkrachtige antihelden die er niet voor terugdeinzen hun vijanden te doden om de wereld tot een betere plek om te toveren. Dankzij deze nieuwe, modernere helden worden de vrij brave Superman zijn relevantie en schijnbaar eeuwige morele waarden “Truth, Justice & The American Way” in onze huidige wereld in vraag gesteld, waardoor het conflict met The Elite verre van louter fysiek wordt uitgevochten.

Na de officiële box-art, beschrijving en karakterdesigns die we vorige keer al toonden, lieten Warner Premiere en DC Entertainment recentelijk een eerste actievolle trailer op ons los. Naast een terugkerende George Newbern (Justice League, Justice League Unlimited) als Superman, herkennen we hierin ook de stemtalenten van Pauley Perette (NCIS) als zijn vrouw — ja, in deze versie zijn ze nog steeds getrouwd — Lois Lane en van Robin Atkin Downes (Batman: Year One), die in zijn schijnbaar beste Grant Morrison-imitatie de telekinetische en telepathische leider van The Elite — Manchester Black — vertolkt. De regie van de film valt onder handen van Michael Chang (Young Justice), naar een script van comicschrijver Joe Kelly (JLA), die tien jaar terug ook het oorspronkelijke verhaal schreef in Action Comics #775.

Dit weekend kregen de bezoekers van de WonderCon in Anaheim, California al een speciale early screening van de volledige film te zien (alsook een eerste blik op DC’s volgende animatiefilm: een adaptatie van The Dark Knight Returns!), maar wij zullen nog moeten wachten tot 12 juni vooraleer de film op Blu-Ray en DVD zal verschijnen. In de tussentijd zal deze trailer je dus nog even zoet moeten houden…

 

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.