3
Posted 17/03/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Michonne uit The Walking Dead in de Playboy

Michonne, de donkere schone uit The Walking Dead krijgt volgende maand extra bekendheid in ‘s werelds bekendste blootblad. Het mannenblad zal, geheel exclusief, het verleden van Michonne onthullen in een 6 pagina’s tellend verhaal. Oh, en mannen: het verleden van Michonne is het enige wat onthuld wordt. Sorry. Het verhaal zal gemaakt worden door Robert Kirkman (Invincible,  The Infinite) en Charlie Adlard (Codeflesh,  Astronauts in Trouble). Niets nieuws onder de zon, wat dat betreft.

Kirkman vindt het een eer om deel uit te maken van een publicatie als Playboy: “Het is tof om The Walking Dead te delen met de lezers van het blad. En dan ook nog eens zoiets belangrijks als het verhaal waarin de roots van Michonne worden blootgelegd.”  Hoe is ze veranderd van een suffe kantoormus in de zwaardvechtende stoere vrouw die ze uiteindelijk is geworden?

Michonnes verhaal wordt geplaatst in het aprilnummer van Playboy. Dat zal 16 maart in de winkel liggen. Het ligt in de lijn der verwachtingen dat Michonne voor het derde seizoen wordt toegevoegd aan  de cast van The Walking Deadtv-serie.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar