0
Posted 16/03/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Dag van nationale rouw

Als entertainmentsite is het niet onze taak om te berichten over nieuwsfeiten als het busongeval dat dinsdagavond plaatsvond in het Zwitserse Sierre. Het lijkt ongepast om zulk nieuws te brengen tussen de andere berichten op Brainfreeze.

Vandaag is echter een dag van nationale rouw. België herdenkt de slachtoffers van de ramp, en betuigt steun aan de nabestaanden van de 6 volwassenen en 22 kinderen die om het leven kwamen.

Als website is het moeilijk om een minuut stilte te houden, maar we willen toch ons medeleven betuigen. Onze achtergrond wordt daarom vandaag zwart gemaakt. Op de pagina Sterkte aan slachtoffers en familie van het busongeval in Sierre (CH) kunt u het online-rouwregister ondertekenen.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar