2
Posted 11/03/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Wat worden de laatste twee Valiant Comics reeksen?

“De zomer van Valiant Comics”, waarmee de herlancering van deze uitgever wordt ingeluid, zal bestaan uit vier series. We zagen X-O Manowar en Harbinger al voorbijkomen. Een paar dagen geleden dacht ik nog dat een eerste teaser te maken had met het bekende Valiant-personage Shadowman. Dat bleek dus niet te kloppen: er zijn inmiddels afbeeldingen vrijgegeven van Bloodshot en Archer & Armstrong. De filmrechten van Bloodshot zijn al verkocht aan Sony. Dus stiekem lag het wel voor de hand dat hier een comic van zou komen. Damn you, Bloodshot!

Archer en Armstrong werden bedacht door Jim Shooter (The Avengers), Bob Layton (Iron Man) en Barry Windsor-Smith (Conan), die de serie echter in zijn eentje zou gaan maken. Archer & Armstrong is een soort buddy-comic in de stijl van films als Lethal Weapon: twee mensen die elkaars tegenpolen zijn en door de omstandigheden worden gedwongen om met elkaar samen te werken. Dat ze vervolgens vrienden worden moge duidelijk zijn. Archer is een boogschutter die ooit door zijn ouders werd vermoord. Hij komt weer tot leven en bindt de strijd aan tegen het onrecht. Armstrong is een tienduizend jaar oude levensgenieter die zoveel mogelijk drinkend en lallend door het leven probeert te gaan.

Helaas werkt de grote Windsor-Smith niet mee aan deze relaunch. Wie de creatieve teams worden van de vernieuwde Bloodshot en Archer & Armstrong is nog niet bekend gemaakt.

  

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar