0
Posted 11/03/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Amy Reeder van Batwoman gewipt

DC heeft weer twee gasttekenaars aangetrokken voor enkele reeksen. Voor Detective Comics zal Ed Benes (Birds of Prey, Uncanny X-Men) issues #10, 11 en 12 tekenen. Het wordt niet met zoveel woorden door DC aangegeven maar ze hebben Amy Reeder (Madame Xanadu) van Batwoman gewipt. Issues #9, 10 en 11 zullen worden getekend door Trevor McCarthy (Batman: Gates of Gotham, Nightwing). Vanaf deel 12 neemt co-schrijver J.H Williams III (Promethea, Chase) het tekenpotlood weer ter hand.

Via haar Facebookpagina laat Amy Reeder weten dat ze haar ontslag pas via het bericht van DC vernam. Het verbaasde haar ook niet echt. Schijnbaar liepen de ruzies achter de schermen hoog op en was er zo langzamerhand sprake van onoverbrugbare creatieve meningsverschillen.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar