1
Posted 09/03/2012 by Malkavian in Comics
 
 

Brainfreeze Cosplay Special: Jean Grey

Als we aan cosplay denken dan denken we vaak aan anime-gerelateerde kostuums, maar de laatste jaren verschijnen er vaker en vaker comicpersonages op de verschillende Cons. Wij bij Brainfreeze moedigen dit natuurlijk aan en gaan daarom met regelmaat een collectie foto’s voorschotelen van comic-cosplays.

Jean Grey is dé X-Girl, zonder enige twijfel. Ze was erbij toen de reeks begon en zal nog lang . . . hmmm wacht . . .  zal zeker in de toekomst nog eens tot leven worden gewekt. Jean Grey, Marvel Girl heeft sinds de beginjaren al flink wat meegemaakt: ze is gestorvengekloond, ontvoerd, en bezeten door buitenaards wezen. Vooral het sterven en terug tot leven komen is iets dat haar altijd is bij gebleven, zeker toen ze de naam van de altijd herrijzende vogel Phoenix op zich nam. Door de jaren heen hebben we vele gedaantes gezien, maar sommige blijken iets populairder dan andere.

Enjoy!

Klassieke jaren 90-look

 

New X-Men Jean Grey

 

Je ziet de Phoenix Force in haar ogen…

 

No, Jean, get out of my head!

 

 Meer Jean Grey –>

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian