2
Posted 06/03/2012 by Arno in Tv/Film
 
 

Bekijk de nieuwe trailer voor Men in Black III

Men in Black, de absolute nummer één van onze recente top 20 films met een comicsverleden dat je nog niet wist, zal in mei 2012 al aan zijn derde deel toe zijn. Barry Sonnenfeld keert uiteraard terug als regisseur, net als hoofdrolspelers Will Smith (Agent Jay) en Tommy Lee Jones (Agent Kay). Columbia Pictures heeft nu via Yahoo! Movies de tweede trailer de wereld ingestuurd, waarin wat meer info wordt getoond rond de plot van de film. Agent Jay dient ditmaal naar de jaren ’60 te reizen om het leven van zijn partner te redden en de mysteries rond het universum te ontrafelen. De plot kan dus misschien het best omschreven worden als Austin Powers: The Spy Who Shagged Me, met aliens. Uit de nieuwe trailer blijkt al wel duidelijk dat de karakteristieke humor uit de vorige twee MIB-films behouden blijft en lijkt nieuwkomer Josh Brolin (No Country for Old Men, W) — die een jongere Agent Kay zal vertolken — duidelijk de grappige karaktertrekjes van Tommy Lee Jones onder de knie te hebben. Men in Black III verschijnt op 25 mei in 3D.

 

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.