0
Posted 02/03/2012 by Brainfreeze in Tv/Film
 
 

Speel binnenkort met Stan Lee

Op London Super Comic Convention vorig weekend was de legendarische Stan Lee (de bedenker van talloze klassieke superhelden, waaronder de X-Men, Spider-Man, de Fantastic Four, Hulk en Iron Man) de centrale gast. Een videoverslag van zijn Q&A-panel zal binnenkort op Brainfreeze te zien zijn. Tijdens het privéfeestje voor de VIP3-bezoekers stelde een jongen hem een vraag over de Marvel videogames.

Stan Lee was al schrijver, producent en acteur, maar binnenkort kunnen we hem dus ook besturen in The Amazing Spider-Man, een deze zomer te verschijnen game van Activision gebaseerd op de film. Stan Lee zal daarin een speelbaar personage zijn. Er komen versies uit voor de PS3, Xbox360, Nintendo Wii en Nintendo DS.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar