8
Posted 29/02/2012 by Malkavian in Comics
 
 

Brainfreeze Cosplay Special: London Super Comic Con

 1 – 2 – 3 – 45

Als we aan cosplay denken dan denken we vaak aan Anime-gerelateerde kostuums, maar de laatste jaren verschijnen er vaker en vaker comicspersonages op de verschillende Cons. Wij bij Brainfreeze moedigen dit natuurlijk aan en gaan daarom met regelmaat op woensdag een collectie foto’s voorschotelen van comic-cosplays.

Dit weekend was het de London Super Comic Con en Brainfreeze was daar uiteraard van de partij. Natuurlijk hoort bij een deftige Comic Con ook een ruim assortiment aan comic-cosplays. We schotelen alvast een 25-tal foto’s van verschillende personages zoals Lobo, Wolverine, Galactus, Deadpool, … en zelfs volledige teams zoals de Justice League en de Sinister Six. Verwacht de komende dagen enkele verslagen, interviews en natuurlijk Stan Lee!

Enjoy!

Lobo!!

Prof. Pyg

Stan Lee?

muerto piscina?

Beste Wolverine cosplay ever!!

 

Nog meer LSCC Cosplay –>

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian