0
Posted 29/02/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Amanda Conner tekent de Silk Spectre (Video)

Even een nerd-momentje dat ik met jullie wilde delen… Deze middag (gisteren, nvdr.) las ik mijn Twitter-timeline en daarin kwam ik een tweet van Jimmy Palmiotti (The Pro, 21 Down) tegen met een filmpje van zijn vriendin Amanda Conner. Zoals jullie weten zal Conner (Power Girl, The Pro) samen met Darwyn Cooke (Parker:The Outfit, Catwoman) de miniserie rond Silk Spectre in de Watchmen-prequels maken. In de video is ze het personage aan het tekenen tijdens een conventie.

 

Nu kunnen we wel beginnen over de pro’s en contra’s van Before Watchmen, maar jongens, mijn innerlijke kunstliefhebber wordt blij wanneer hij kijkt naar deze video. Ik verbaas me vooral over het werk dat in de inkleuring gaat zitten.

De video is gemaakt door @aganej2 . Dus mocht hij bevallen dan kun je het hem zelf vertellen!

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar