2
Posted 27/02/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Nieuwe series aangekondigd op Image Expo

Image laat al sinds de nadagen van 2011 van zich horen. De uitgever bestaat dit jaar 20 jaar en dat willen ze duidelijk vieren. Ze dagen de mainstream uit door te stellen dat ze alleen maar oude ideeën kunnen recycleren en ze lanceerden een reclamecampagne waarin ze hun comicmakers aan het woord laten met als slagzin Experience creativity‘. En ze gaan een portie titels uitbrengen met enkele hele grote namen. Ze kondigden het afgelopen weekend allemaal aan via hun eigen Image Expo. Binnenkort mogen we ons dus verwachten aan onder andere:

Happy door Grant Morrison (Batman) en Darick Robertson (Transmetropolitan)
Jupiter’s Children door Frank Quitely (All-Star Superman) en Mark Millar (Supercrooks)
Chin Music door Steve Niles (30 Days of Night) en Tony Harris (Starman)
Crime & Terror door Steve Niles en Scott Morse (Magic Pickle)
Black Kiss 2 door Howard Chaykin (Avengers:1959)
Mara door Brian Wood (Saga) en Ming Doyle (Fantastic Four).
Bedlam door Nick Spencer (Morning Glories) en Riley Rossmo (Cowboy Ninja Viking).
Planetoid door Ken Garing.

Vlak voor het weekend werd er ook al heel wat buzz gecreëerd rond een nieuwe samenwerking tussen Kieron Gillen (Uncanny X-Men) en Jamie McKelvie (Generation Hope). Daarvoor was er niet veel meer nodig dan die namen en een slogan die van Daft Punk werd geleend:

Dat Gillen en McKelvie opnieuw samen kwamen voor het derde deel van de Phonogram-reeks lag voor de hand. Inmiddels is dat ook bevestigd: Phonogram: The Immaterial Girl komt eraan.

Een aardig lijstje, kortom. Meer informatie komt op dit moment maar met mondjesmaat naar buiten, maar het spreekt natuurlijk voor zich dat we jullie op de hoogte houden. Hou Brainfreeze dus de komende weken in de gaten!

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar