2
Posted 25/02/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Marvel en MTV werken samen aan Avengers vs X-Men videoserie

Er beginnen berichten binnen te druppelen dat Marvel met het eerste deel van Avengers vs. X-Men de ijzeren greep van DC op de Diamond Top 10 (de lijst van best verkopende comics) gaat verbreken. Er zouden zo’n 200.000 exemplaren van het eerste nummer besteld zijn. Al de promotie-inspanningen van Marvel beginnen hun vruchten af te werpen.

En ze gaan er gewoon mee door. Samen met de boys en girls van MTV Geek maken ze Avengers vs. X-Men: War Journals, een videoserie waarin ze laten zien wat voor werk er allemaal komt kijken bij het maken van een cross-over event zoals deze. De camera’s krijgen volledige toegang: de kijker kan alles volgen, van de debatten tijdens de befaamde Marvel Creator Summits tot de eerste pagina’s die op de redactie binnendruppelen.

De eerste episode zal op de website van MTV te vinden zijn vanaf 28 maart. Avengers vs X-men #1 ligt op 4 april in de winkel. Dan kunnen we zien of de hype gerechtvaardigd is.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar