1
Posted 20/02/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Eerste Amazing Spider-Man filmclip online

Virale marketing. Wie is er niet groot mee geworden? The Dark Knight was één van de eerste superheldenfilms die er gebruik van maakte. De makers van de nieuwe The Amazing Spider-Man-film hebben zich er nu ook aan gewaagd. Wie de meest recente trailer bekeek kon vlak voor het einde een verborgen boodschap in het web zien staan, getiteld Mark of the Spider-Man.
Wanneer je daar nu een webadres van maakt en het intikt in je browser dan ga je naar een website met het Spider-Man-logo en een zestal bewegende plaatjes. Onderaan staat een logo en wanneer je daar op klikt krijg je dit te zien, een eerste korte clip van de Spidey-reboot die in juli in de zalen zal verschijnen:
http://youtu.be/CxCl_vUOHoA

 

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar