4
Posted 15/02/2012 by Malkavian in Comics
 
 

Brainfreeze Cosplay Special: Wonder Woman

Als we aan cosplay denken dan denken we vaak aan Anime-gerelateerde kostuums, maar de laatste jaren verschijnen er vaker en vaker comicspersonages op de verschillende Cons. Wij bij Brainfreeze moedigen dit natuurlijk aan en gaan daarom met regelmaat op woensdag een collectie foto’s voorschotelen van comic-cosplays.

Vorige week kregen we Mystique over de vloer en ze heeft hier en daar een spatje blauwe verf achter gelaten. Deze week zal het blauw bloed worden, want we krijgen een heldin van koninklijke afkomst te zien. Een van DC Comics’ grote iconen en belangrijkste vrouwelijk boegbeeld : Wonder Woman.

Classic Wonder Woman

 

Ame Comi Wonder Woman

 

een glimps van het bondage verleden van Diana?

Foute jaren 90 versie

 

Charlie's Angels ?!

 

 Meer Wonder Woman –>

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian