0
Posted 15/02/2012 by Arno in Comics
 
 

Bekijk de internationale trailer van The Amazing Spider-Man, met ondertiteling!

Vorige week nog kon je hier al de tweede Amerikaanse trailer voor The Amazing Spider-Man bekijken, maar zopas dook er hiervan een iets langere versie op voor de internationale markt. Deze werd vrijgegeven door Sony Pictures Belgium, wat betekent dat vandaag heel het internet deze trailer zal bekijken met zowel Nederlandse als Franse ondertitels! De trailer bevat grotendeels dezelfde beelden als de vorige twee, maar levert toch nog enkele extra glimpsen op de filmreboot van regisseur Marc Webb met Andrew Garfield in de hoofdrol. The Amazing Spider-Man slingert begin juli de zalen in. Geniet ervan! (again).

Nog een tip: alle Brainfreezers die deze trailer op het grote scherm willen zien mogen hem ook verwachten bij de nieuwste Marvelverfilming Ghost Rider: Spirit of Vengeance, dewelke vanaf vandaag in de zalen loopt.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.