1
Posted 10/02/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

DC presenteert nieuwe statues en action figures rond Before Watchmen en The Dark Knight Rises

DC Direct, de exclusieve collectibles-afdeling van DC Entertainment, heeft een uitgebreide line-up van hun nieuwe collectibles op basis van hun comics en films aangekondigd. Deze borstbeelden, action figures en bustes zullen voor het eerst aan de wereld worden getoond tijdens de New York Toy Fair die tijdens het weekend van 11 en 12 februari zal plaatsvinden.

De nieuwe action figures van MAD rond Spy vs. Spy en de Just-Us-League of Stupid Heroes zullen hier hun gezichtjes aan de wereld laten zien. Maar de grote blikvangers zijn de beeldjes van Before Watchmen en The Dark Knight Rises. De Watchmen-beeldjes zijn gebaseerd op het tekenwerk voor de prequels en de The Dark Knight Rises-collectie is uiteraard gebaseerd op de gelijknamige film. De release staat gepland voor het najaar.

Liefhebbers dienen alvast even wat tissues klaar te leggen voordat ze verder scrollen. De foto’s komen eraan…

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar