0
Posted 09/02/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Mark Hamill in The Secret Service?

Via Twitter kwam het bericht binnenlopen dat Mark Hamill, voormalig Star Wars-acteur en stem van The Joker, een kleine rol zal spelen in The Secret Service, de nieuwe comic van Mark Millar (Kick-Ass, Superior) en Dave Gibbons (Dr.Who, Watchmen).

The Secret Service is een samensmelting van twee verschillende projecten. De ene was van Millar en speelde zich voor een groot deel af in de VS. Het andere project was van filmregisseur Matthew Vaughn (Kick-Ass, X-Men: First Class) en dat speelde zich voornamelijk af in de UK. Beide heren besloten om hun projectjes in elkaar over te laten lopen en The Secret Service was geboren!

Er was maar één iemand die dit zou moeten tekenen en dat werd Gibbons. Beide heren hadden sinds Mark Millar’s debuut al een paar keer complimenten uitgewisseld. En het had niet veel gescheeld of Gibbons had Superior getekend. Het bleek niet al te moeilijk te zijn om deze grootheid binnen te halen. Hij was erg enthousiast over de mogelijkheden die het script bood om andere dingen te tekenen dan dat hij gewend was (en dat de aanwezigheid van Matthew Vaughn een eventuele film allesbehalve onwaarschijnlijk maakt speelde natuurlijk geen rol).

Millar geeft niet veel prijs over de inhoud van de comic. Eén van de onderwerpen waar het over gaat is een jongen uit Noord London. Dit is een schoffie die gedrild wordt tot een geheim agent.

De Millarworld-comic zal in april worden gepubliceerd onder Marvel’s label. Wat Mark Hamill hier nu verder mee te maken heeft? Nog geen idee, maar ik denk dat dit plaatje wel een joekel van een hint geeft:

 

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar