0
Posted 08/02/2012 by Malkavian in Comics
 
 

Wolverine 2 krijgt een releasedatum

Het heeft een tijdje geduurd maar eindelijk is het zover, Fox heeft een datum vrijgegeven voor de tweede solofilm van Wolverine. Een film die een lange periode boven de afgrond bengelde en een grote hoeveelheid onzekerheid en vragen de wereld instuurde.

The Wolverine, zoals de film door het leven zal gaan zal door Walk The Line‘s James Mangold worden geregisseerd. Natuurlijk zal Hugh Jackman voor een 5de maal in de huid kruipen van Logan (6 als je zijn cameo in X-Men: First Class meerekent). De film zal op dezelfde dag in de bioscoop te zien zijn als de nieuwe Dirty Dancing remake. Ik zie hier enkele College Humor-parodieën in het verschiet.

The Wolverine wordt de 3de grote superheldenfilm die in 2013 zal verschijnen. Marvel lanceert Iron Man 3 op 3 mei en DC brengt hun grootste icoon Superman terug tot leven in Man of Steel op 14 juni.

Wolverine zal ten slotte op 23 juli 2013 zijn klauwen zetten in de bioscoopcomplexen.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian