0
Posted 08/02/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Garth Ennis schrijft een kinderboek

Garth Ennis (Preacher, The Punisher), de man die godsvrezende mensen tot op het bot toe beledigde met Preacher en die de goede zeden in comics oprekte met The Pro gaat een kinderboek schrijven.  Huh? Ja, het staat er echt.. Samen met tekenaar Rob Steen maakt hij een verhaal dat draait om onze verre voorvaderen die miljoenen jaren geleden uit de oceaan kropen en zouden evolueren tot de mens.

Het boekje heet Erf en draait om vier wezentjes genaamd Figwillop, KWAAAH!, de Booper, en Erf zelf. Ze zetten hun eerste stapjes op het vaste land en al snel verkennen ze de wereld die voor hen ligt. Maar ze zijn allesbehalve de eerste figuren die op het vaste land rondwandelen. Al snel staan ze tegenover de gevaarlijke Colussux. Erf is een verhaal over vriendschap en loyaliteit en vertelt terloops iets over de evolutie. Het is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder.

Maar, nu komt de aap uit de mouw. Het is weer Kickstarter-tijd. Ennis en Steen willen dit boekje zelf gaan uitbrengen. En daar hebben ze jouw hulp voor nodig. Dus mocht je geld over hebben en het willen storten in een creatief project. Denk eens aan Garth…

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar