2
Posted 08/02/2012 by Malkavian in Comics
 
 

Brainfreeze Cosplay Special: Mystique

Als we aan cosplay denken dan denken we vaak aan Anime-gerelateerde kostuums, maar de laatste jaren verschijnen er vaker en vaker comicspersonages op de verschillende Cons. Wij bij Brainfreeze moedigen dit natuurlijk aan en gaan daarom met regelmaat op woensdag een collectie foto’s voorschotelen van comic-cosplays.

We starten met een BCS (Brainfreeze Cosplay Special) over part-time X-Men, part-time slechterik Mystique. De blauwe vormveranderaarster heeft een typische look in de comics en een interessante uitstraling in de films.

Zeer knappe filmversie van Mystique

 

De filmversie is toch wel HEEL erg naakt, niet?

 

Steampunk Mystique heeft iets heel mysterieus

 

Ultimate Mystique laat zien dat ze echt overal blauw is.

 Meer Mystique –>

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian